Завантажити PDF каталоги

Відбувся фінал національного відбору Bocuse d'Or Ukraine

11 жовтня 2021 року відбувся фінал національного відбору на міжнародний гастрономічний конкурс Bocuse d'Or 2022.

Як і у півфіналі національного відбору компанія «Форвард» виступила спонсором, надавши учасникам конкурсу інвентар для приготування та презентації їхніх кулінарних шедеврів. Традиційним кольором для подачі кулінарних шедеврів був білий посуд. Адже саме на білому посуді будь-яка страва стає яскравішою, ефектнішою та набуває нових смакових відтінків. Вона відрізняється вишуканістю та привабливістю. Це ідеальне полотно для створення кулінарних шедеврів, а саме такі шедеври створювалися на конкурсі.

В боротьбі за титул найкращого шеф-кухаря країни в фіналі брали участь 8 команд шеф-кухарів та їхніх помічників із різних куточків України. Протягом 5 годин кожна команда мала приготувати свої авторські рецепти з м'яса та риби, які оцінювали почесні члени журі.

К слову, на конкурсі був присутній Флорент Супплісон – Генеральний директор Bocuse d'Or у світі, який високо оцінив організацію та технічне забезпечення національного конкурсу.

Переможцем Національного відбору Bocuse d’Or Ukraine 2021 став Максим Прихідько – засновник і шеф Experimental restaurant та гастрономічного простору Pro100 HUB, член Асоціації шеф-кухарів України, Асоціації «Західна шеф група» та «Клубу галицької кухні». Останні 2 роки Максим присвятив вивченню традиційної української кухні.

Компанія «Форвард» вітає Максима з виходом у фінал та бажає перемоги у наступному раунді конкурсу – на Bocuse d’Or Europe, який відбудеться у березні 2022 року в Будапешті.

Конкурс Bocuse d'Or - революційний гастрономічний конкурс, який проходить у Франції з 1987 року. Це справжнє кулінарне шоу, де змагаються талановиті кухарі з усього світу. У 2022 році Україна вперше візьме участь в цьому престижному конкурсі.