Завантажити PDF каталоги

Гастрономічний марафон у Львові

Гастрономический марафон во Львове

30 червня у Львові відбувся гастрономічний марафон. Майстри поділилися своїм досвідом, а також розповіли про нові бізнес-тенденції. Компанія "Форвард" виступила партнером заходу, організатором виступив "Новий проект". Представники "Форвард" познайомили відвідувачів з контейнерами Araven - незамінним інструментом професійної кухні.

Перед гостями під час марафону виступили:

Алекс Якутов, співзасновник і шеф-кухар ресторану «Публіцист»;

Євген Сушко, шеф-кухар Citadel in, Daily Doze, співзасновник мережі кондитерських-пекарень ShОco;

Максим Приходько, засновник Experimental Restaurant, шеф-кухар гастрономічного простору Pro100hub;

Анна Проц, бренд-шеф Сheese Bakary.

Костянтин Черненко, бренд-шеф ТМ "Опілля".

Костянтин Черненко розповів про новий формат To-Go, який прийшов до нас з Європи. Його поява пов'язана з нестачею часу на повноцінні сніданок, обід і вечерю. Достатньо завітати до кафе-магазину, отримати меню, зробити замовлення, оплатити його і швидко забрати. Також Костянтин Черненко презентував новинку на професійній кухні: турбопеч.

Алекс Якутов також поділився думками про розвиток формату To-Go в Європі. Спікер зазначив, що в Італії цей тренд не користується особливою популярністю, тому що італійці - прихильники традиційних кафе, піцерій, барів. Пізніше Алекс Якутов презентував відвідувачам марафону поркетту з нутрії з хумусом із зеленого горошку.

Виступи були присвячені в тому числі і локальним продуктам, які стали популярними під час карантину. Наприклад, Євген Сушко поділився рецептом відомого соусу BBQ для американських бургерів з українських слив.

Максим Приходько і Анна Проц говорили про сучасний тренд у ресторанному бізнесі all day breakfast. Його суть: подавати сніданок цілий день. Влітку цей тренд особливо популярний, адже поснідати в будь-який час - особливе задоволення.