Завантажити PDF каталоги

Відбірковий тур конкурсу BOCUSE D'OR UKRAINE

22-23 червня в Кулінарному центрі МХП пройшов Національний відбір на міжнародний гастрономічний конкурс Bocuse d'Or Ukraine.

Компанія «Форвард» виступила спонсором на міжнародному конкурсі, надавши учасникам інвентар для презентації їх кулінарних шедеврів.

Для подачі на відбірковому турі Bocuse d'Or був обраний посуд відомого німецького виробника Seltmann Weiden серії Maxim Coup Fine Dining білого кольору. Адже саме столовий посуд білого кольору вигідно презентує блюдо. Біла тарілка дозволяє сповна насолодитися кулінарним шедевром, не відволікаючись ні на що інше. Адже не дарма благородний білий посуд вважається рівнем мішленівського ресторану. Вона відрізняється вишуканістю і привабливістю, і це ідеальне полотно для створення кулінарних шедеврів, а саме такі шедеври створювалися на конкурсі.

Виробник Seltmann Weiden краще за інших знає, який посуд ідеально підійде для подачі страв, будь-то класика або інноваційні форми. Компанія встановлює нові стандарти якості, міцності і бездоганної репутації, випускаючи ресторанний фарфор вже більше 110 років. Seltmann Weiden є фаворитом мішленівських ресторанів у всьому світі, і ми пишаємося, що посуд саме цього бренду був наданий для презентацій страв конкурсантів Bocuse d'Or в Україні.

За ці 2 насичених дні 36 команд з усіх куточків України приготували 72 м'ясні та рибні страви для українських та іноземних членів журі.

Конкурс Bocuse d'Or - революційний гастрономічний конкурс, який проходить у Франції з 1987 року. Це справжнє кулінарне шоу, де змагаються талановиті кухарі з усього світу. У 2022 році Україна вперше візьме участь в цьому престижному конкурсі.

Ми пишаємося нашими Партнерами і дякуємо за віру в проект, постійну підтримку, небайдужість і неймовірні зусилля, які Ви докладаєте для підтримки ринку української гостинності!