Завантажити PDF каталоги

INRESTFEST 2021

В травні 2021 року наша компанія стала частиною прекрасного фестивалю InRestWinterFest 2021, який щорічно проводить журнал Ресторатор для шеф-кухарів, рестораторів і керуючих закладами. За традицією фестиваль проходив в Карпатах в найбільшому гірськолижному курорті Буковель.

Цього року InRestFest побив рекорд за кількістю учасників. 240 гостей були присутні на цьому чудовому, триденному фестивалі. Обговорювалося багато питань, найголовнішим з яких було -  як же працювати в умовах нинішньої ситуації в нашій країні. 2020 рік був важким для всіх, але необхідно рухатися далі, в нових умовах і з новими силами.

Дегустація неймовірних страв і напоїв від партнерів, спілкування і обмін досвідом з однодумцями - це найкраще проведення часу, де об'єднується приємне з корисним і просто кайфуєш від атмосфери і людей.

Наша команда представила не фестивалі стенд з кухонним інвентарем від кращих світових брендів, обмінювалися досвідом щодо системи HACCP та обговорювали сучасні тенденції в сфері ресторанного бізнесу та харчової промисловості.